Ovaro hankki kiinteistökehityskohteen Kuopiosta

Ovaro hankki kiinteistökehityskohteen Kuopiosta

Luokka: Sisäpiiritieto
Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj

Ovaro hankki kiinteistökehityskohteen Kuopiosta

Ovaro hankki noin 14.000 m2:n kiinteistön Kuopion Haapaniemestä osoitteesta Teollisuuskatu 1. Kohteen velaton kauppahinta oli 2,7 M€.

Ovaro arvioi, että kohteen kiinteistökehityksen kautta saatavat tuotot ovat arviolta noin 1-3 M€ seuraavien 3 vuoden aikana. Ovaron tavoitteena on muuttaa kiinteistön käyttötarkoitus teollisuus- ja toimistokohteesta liiketiloiksi.

Kuopion Haapaniemen alue on kehittymässä voimakkaasti lähivuosina mm. Kesko Oyj rakennuttaa naapuritontille uuden K-Citymarketin. Lisäksi alueelle on tullut ja on suunnitteilla uusia kaupallisia toimijoita. Haapaniemi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella noin 2,4 kilometrin päästä Kuopion ydinkeskustasta.

Toimitusjohtaja Marko Huttunen:

”Ovaron tavoitteena on luoda kiinteistökehityksellä uutta omistaja-arvoa ja samalla kehittää alueiden elinvoimaa. Kuopio on kehittyvä ja mielenkiintoinen kaupunki kiinteistökehittäjälle. Tavoitteena on kehittää hankittu kohde osta-kehitä-myy liiketoimintamalilla. Se tarjoaa yhtiölle hyvän kehityspotentiaalin ja on siten hyvä lisäys yhtiön kehityssalkkuun”.

Helsinki 21.2.2024

Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Marko Huttunen puh. 050 329 2563